Ai nevoie de informaţii?
+40(0)735.081.617 | office@profilephoenix.ro

Partener de încredere
pentru proiectul tău

PHOENIX este nu numai furnizorul tău de profile trapez, profile sinus, profile curbate, casete, panouri cu poliuretan
și vată minerală, panouri curbate, uși industriale, accesorii, luminatoare, pardoseli din inox, aplicații GLASBOARD ci și
un aliat puternic în proiectele tale de construcții datorită produselor si serviciilor de înaltă calitate pe care ți le pune la dispoziție.

Profile Münker

Profile Munker

Münker Metallprofile GmbH cu sediul in 51580 Reichshof–Wehnrat, Germania este unul dintre cei mai mari producători de profile trapezoidale, ondulate și casete din Germania. Compania este o întreprindere familiară care îşi desfăşoară activitatea pe o suprafaţă de mai mult de 85.000 mp, numai suprafaţa halelor de producţie fiind de peste 24.000 mp.

Panouri Brucha

Brucha Logo

BRUCHA GmbH cu sediul in 3452 Michelhausen, Austria este unul dintre cei mai renumiți producători de panouri în Europa. Compania este o întreprindere familiară care îşi desfăşoară activitatea pe o suprafaţă de mai mult de 80.000 mp, unde aproximativ 600 de salariați își desfășoara activitatea.

Produse Panelchok

Produse Speciale

Panourile pentru camere frigorifice sunt realizate pe linia discontinue prin injectarea poliuretanului rigid între doua suprafete de tablă de oțel galvanizat (optional și din inox), vopsite în câmp electrostatic cu vopsea admisa pentru utilizare în domeniul alimentar, ce se prind între ele cu sistemul key-look, ce permit în orice moment reducerea sau adaugarea de panouri la construcția deja existentă.

Usi Industriale

Usi industriale

Ușile industriale trebuie să reziste atât uzurii intense cât și diferențelor mari de temperatură, de acest motiv cerințele referitoare la materialului și mecanismus acestora sunt considerabile.

Furnizăm uși pentru camere de răcire, refrigerare, congelare, camere de congelare șoc și rezistente la foc atât în dimensiuni standard cât și speciale.

Dispozitive de sterilizare și decontaminare ORTNER

Camere sterile

Înfințată in 1985 compania Ortner Group este lider european în domeniul camerelor sterile și de decontaminare. Pe plan global produsele inovative și de înalta calitate ale companiei Ortner Group au un loc aparte în industria de specialitate.

Proiecte de referință

Proiecte de referinta

În portofoliul nostru de clienți se numără sute de clădiri, hale industriale sau comerciale reprezentative atat din țară cât și din străinătate unde au fost utilizate produsele comercializate de noi.

Logo Profile Phoenix
 
Ai nevoie de informaţii?
+40(0)735.08.16.17
office@profilephoenix.ro

Contact

Ai o întrebare, ai nevoie de ajutor în alegerea materialelor tale? Nu ezita să ne contactezi.

Contactează-ne

Recomandă-ne

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn