Ai nevoie de informaţii?
+40(0)735.081.617 | office@profilephoenix.ro

Despre PHOENIX

Din anul 2009, PHOENIX este un partener puternic și de încredere pentru proiectele de construcții desfășurate în țară și peste hotare.

EXPERIENȚĂ

Începand din anul 2009 PHOENIX s-a dezvoltat continuu datorită colaborărilor cu furnizori de renume mondial și european precum ThyssenKrupp, Hoesch, Münker, Brucha, Panelchock și Ortner Group și a necesităților mari de pe piața națională de construcții.

PHOENIX furnizează nu numai toată gama de închideri și uși necesare pentru construcții metalice industriale, construcții agro-zootehnice, spații comerciale, hale de depozitare, depozite frigorifice, depozite cu atmosferă controlată, camere sterile și alte obiective, ci și dispozitive de sterilizare și decontaminare pentru industria alimentară, persoane și produse.

Ne-am adaptat în permanență cerințelor clienților noștrii, pentru a oferi cele mai bune soluții individualizate, nu numai materiale de construcții și echipamente de sterilizare și decontaminare de înalta calitate ci și soluții moderne și durabile, prin servicii conexe dedicate domeniilor definite.

PROFESIONALISM

Profesionalismul constituie o trăsătura care înglobează obiective, motivații și calități obiectivate în comportamente specifice la locul de munca, menite să asigure succesul profesional.

Suntem preocupați de a ne actualiza constant informațiile referitoare la tehnologii noi pentru a vă oferii astfel soluții moderne, utile și confortabile pentru proiectele dumneavoastră.

INCREDERE

Avantajele de a lucra cu PHOENIX sunt incontestabile, întrucât avem specialiști care vă oferă servicii conexe complexeintegrate astfel încât să primiții soluții de calitate înaltă, individuale, viabile și rapide pentru proiectele dumneavoastră.

Vă mulțumim pentru încrederea pe care ne-ați acordat-o dându-ne ocazia de a vă pune la dispoziție produsele și serviciile noastre.

Logo Profile Phoenix
 
Ai nevoie de informaţii?
+40(0)735.08.16.17
office@profilephoenix.ro

Contact

Ai o întrebare, ai nevoie de ajutor în alegerea materialelor tale? Nu ezita să ne contactezi.

Contactează-ne

Recomandă-ne

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn