Ai nevoie de informaţii?
+40(0)735.081.617 | office@profilephoenix.ro

Termeni și condiții

ATENȚIONARE

Acest website îşi propune să ofere clienților săi informaţii şi anunţuri de ultimă oră complete şi exacte. PHOENIX Profile metalice si Panouri srl nu poate fi trasă la răspundere în nicio măsură, pentru nicio daună, de orice natură ar fi această, provocată clienților săi de folosirea informaţiilor furnizate de profilephoenix.ro.

Termenii şi condiţiile de acces ale siteului profilephoenix.ro

Te rugăm să parcurgi acest document cu atenţie. Prin accesarea siteului profilephoenix.ro aflat la adresa http://www.profilephoenix.ro, denumit în continuare "profilephoenix.ro", sau prin orice alt fel de accesare a conţinutului acestui website, eşti obligat să respecţi termenii documentului de mai jos asupra căruia ai fost de acord.

În situaţia în care nu eşti de acord cu termenii prezentului document, te rugăm să părăseşti profilephoenix.ro şi să nu mai accesezi acest site. Orice acces al profilephoenix.ro va fi considerat, de acum încolo, un accept al termenilor şi condiţiilor conţinute în documentul de mai jos.

Termenii prezentului document datează de la 01 ianuarie 2016.

1. Protecţia proprietăţii intelectuale

Conţinutul şi designul profilephoenix.ro, precum şi orice alt material având legătură cu profilephoenix.ro trimis prin email sau furnizat în orice altă modalitate (ca, spre exemplu: articole, design şi orice alte materiale la care ne vom referi în continuare ca la "Conţinut profilephoenix.ro "), aparţin profilephoenix.ro - acolo unde acest lucru este specificat expres - (drept de autor) şi sunt protejate de legislaţia privind proprietatea intelectuală. Nu poţi utiliza, reproduce sau permite nimănui să utilizeze sau să reproducă materialele profilephoenix.ro fără a deţine o permisiune scrisă din partea profilephoenix.ro.

2. Utilizarea conţinutului profilephoenix.ro

Poţi copia şi printa conţinutul profilephoenix.ro doar pentru uz personal, lipsită de intenţie comercială. Cu excepţia celor spuse mai sus, Conţinutul profilephoenix.ro nu poate fi reprodus, modificat şi exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatări.

Acţiunile descrise mai jos nu sunt permise în lipsa obţinerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea profilephoenix.ro:

A. reproducerea sau stocarea conţinutului profilephoenix.ro, precum şi trimiterea acestui conţinut către orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informaţiei.

B. modificarea, publicarea, transmiterea, precum şi participarea la transferul, vânzarea, distribuţia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afişarea conţinutului profilephoenix.ro, în lipsa obţinerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea profilephoenix.ro.

C. îndepărtarea însemnelor care semnifică dreptul de autor al profilephoenix.ro asupra conţinutului profilephoenix.ro.

Orice utilizare a conţinutului profilephoenix.ro în alte scopuri, decât cele permise expres de prezentul document, este interzisă. Cererile de utilizare a conţinutului profilephoenix.ro în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

3. Acord de confidenţialitate

Informaţia pe care ai furnizat-o despre tine către profilephoenix.ro va fi folosită doar în concordanţă cu termenii Acordului de Confidenţialitate al profilephoenix.ro.

Profilephoenix.ro nu garantează acurateţea, corectitudinea sau caracterul actual al informaţiilor ori serviciilor furnizate de site.

4. Diverse

Unele servicii oferite de profilephoenix.ro pot face obiectul unor termeni diferiţi, care vor fi afişaţi în cazul fiecărui astfel de serviciu, la loc vizibil, putând fi accesaţi înainte de folosirea serviciului.

Publicitatea şi conţinutul furnizat de alte părţi

Părţi ale conţinutului inclus în profilephoenix.ro pot să fie furnizate de terţe persoane cu care profilephoenix.ro are încheiate contracte de furnizare de conţinut. De asemenea, în interiorul conţinutului profilephoenix.ro  pot fi incluse secţiuni publicitare în care se vor afişa mesaje publicitare ale unor terţe persoane. Profilephoenix.ro nu este responsabil în nicio măsură asupra conţinutului furnizat de terţe persoane, indiferent că acesta este publicitar sau nu. De asemenea, profilephoenix.ro nu este responsabil asupra conţinutului paginilor la care se face trimitere din profilephoenix.ro.

Notificări

Orice notificare către profilephoenix.ro trebuie trimisă în scris, prin intermediul poştei sau al faxului, la adresa menţionată în prezentul document.

5. Legea care guvernează acordul

Drepturile şi obligaţiile părţilor, impuse de prezentul acord, precum şi toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate şi guvernate de legea română în vigoare. Orice litigiu care are că obiect acest acord va fi adus spre soluţionare în faţă instanţelor româneşti.

Logo Profile Phoenix
 
Ai nevoie de informaţii?
+40(0)735.08.16.17
office@profilephoenix.ro

Contact

Ai o întrebare, ai nevoie de ajutor în alegerea materialelor tale? Nu ezita să ne contactezi.

Contactează-ne

Recomandă-ne

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn