Ai nevoie de informaţii?
+40(0)735.081.617 | office@profilephoenix.ro

Dispozitive de sterilizare / Decontaminare Ortner

PHOENIX Profile metalice și panouri srl este unicul distributor de produse Ortner în România.

Înfințată in 1985 compania Ortner Group este lider european în domeniul camerelor sterile și de decontaminare. Pe plan global produsele inovative și de înalta calitate ale companiei Ortner Group au un loc aparte în industria de specialitate. Filosofia companiei de a investii in tehnici de decontaminare alternative a fost recunoscuta pe plan national in Austria in anul 2010 prin acordarea premiul pentru inovație și cercetare al regiunii Kärnten din Austria, pentru proiectul „Sistemul izolator multifuncțional cu modulul de decontaminare cu H2O2”.

Un an mai tarziu Ortner Group primeste premiul Science2Business pentru cea mai buna colaborare intre mediul de afaceri și știință din Austria.

În cadrul galeriei Premiilor de Stat al Camerei Economice Federale din Austria compania Ortner Group a primit la începutul anului 2016 premiul special ECONOVIUS pentru servicii deosebit de inovatoare, pentru proiectul „Photodynamic Disinfection Certified Technology - PDcT“.

Dispozitive de sterilizare / Decontaminare industria alimentara

În timpul operatiilor tehnologice de fabricare a alimentelor, pro­dusele vin în contact cu suprafetele si cu ustensile de lucru, care în conditiile neasigurarii igienizarii corecte, reprezinta, una din principa­lele surse de contaminare a acestora.

Aparate pentru sterilizare incinte

Solutiile oferite de noi au la baza sterilizarea cu vapori de peroxid de hidrogen, o soluție inovativa, rapidă și preventivă. Această metodă se poate folosi atât pentru sterilizarea incintelor

Camere de decontaminare persoane

Decontaminarea persoanelor cu ajutorul unui sistem complet este o alternativă excelentă la dușurilor convenționale de decontaminare.

Photodynamic Disinfection Certified Technology

Error: Only up to 6 widgets are supported in this layout. If you need more add your own layout.
Error: Only up to 6 widgets are supported in this layout. If you need more add your own layout.
Logo Profile Phoenix
 
Ai nevoie de informaţii?
+40(0)735.08.16.17
office@profilephoenix.ro

Contact

Ai o întrebare, ai nevoie de ajutor în alegerea materialelor tale? Nu ezita să ne contactezi.

Contactează-ne

Recomandă-ne

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn