Ai nevoie de informaţii?
+40(0)735.081.617 | office@profilephoenix.ro

Dispozitive de sterilizare / Decontaminare industria alimentara

În timpul operatiilor tehnologice de fabricare a alimentelor, pro­dusele vin în contact cu suprafetele si cu ustensile de lucru, care în conditiile neasigurarii igienizarii corecte, reprezinta, una din principa­lele surse de contaminare a acestora.

În cadrul masurilor de igiena, obiectivul igienizarii este elimina­rea de pe toate suprafetele care vin în contact cu produsele, a reziduu­rilor organice de provenienta alimentara, care de obicei, înglobeaza numeroase microorganisme. Igienizarea se realizeaza prin mijloace me­canice si fizice.

Igienizarea cuprinde doua operatii complementare, spalarea si dezinfectia, care urmaresc:

  • din punct de vedere fizic, îndepartarea tuturor depozitelor orga­nice vizibile de pe suprafete (prezența mâzgii da senzatia de lunecos la pipait);
  • din punct de vedere chimic, eliminarea tuturor urmelor de substante chimice din solutiile de spalare sau dezinfectie;
  • din punct de vedere microbiologic, reducerea la maximum a microflorei existente.

Având în vedere necesitatea obtinerii unor produse alimentare de calitate, igienizarea devine o componenta a procesului tehnologic ca­ruia trebuie sa i se acorde aceeasi atentie ca tuturor celorlalte operatii.

Soluțiile pe care vi le oferim au la baza o decontaminare cu H2O2.

 

Comanda acum

 

Logo Profile Phoenix
 
Ai nevoie de informaţii?
+40(0)735.08.16.17
office@profilephoenix.ro

Contact

Ai o întrebare, ai nevoie de ajutor în alegerea materialelor tale? Nu ezita să ne contactezi.

Contactează-ne

Recomandă-ne

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn