Ai nevoie de informaţii?
+40(0)735.081.617 | office@profilephoenix.ro

Politica de confidențialitate

1. Generalităţi

Pentru orice întrebare sau nedumerire în privinţa termenilor utilizaţi mai jos sau asupra oricăror alte probleme legate de modul în care noi înţelegem să păstrăm confidenţialitatea datelor tale, te rugăm să ne contactezi la următoarea adresă de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

2. Ce fel de informaţii colectăm de la tine?

PHOENIX Profile metalice si Panouri colectează informaţie de la utilizatorii săi în urmatoarele modalităţi:

Informaţie furnizată direct de utilizator:

Atunci când te abonezi la un serviciu furnizat de PHOENIX, te putem întreba care este numele tău şi care este adresa ta de e-mail.

Trebuie de asemenea să ştii că ori de câte ori dezvălui în mod voluntar informaţii personale în mediul de comunicare online, programul de e-mail, programul de FTP, serviciile de mesagerie, informaţia dezvăluită de tine poate fi uşor colectată şi folosită de persoane neautorizate. Deşi PHOENIX Profile metalice si Panouri face tot posibilul să protejeze informaţiile tale personale, PHOENIX nu poate asigura sau garanta securitatea oricărui tip de informaţie pe care ni-l transmiţi, astfel încât transmiterea informaţiei într-un mediu inadecvat se face pe propriul tău risc. Trebuie să înţelegi de asemenea că eşti unicul responsabil pentru menţinerea secretului informaţiilor (adrese de email, nume de utilizator etc.), legate de conturile pe care le-ai dobândit ca urmare a folosirii serviciilor oferite de noi.

3. Cum şi când este folosită informaţia?

PHOENIX foloseşte informaţia colectată de la tine în mai multe feluri, în funcţie de tipul de informaţie colectat:

Informaţie furnizată direct de utilizator: această informaţie este folosită doar în scopul personalizării serviciilor oferite ţie şi a verificării identităţii tale în vederea executării eventualelor contracte între tine şi societatea noastră în urma folosirii diferitelor servicii pe care firma noastră le oferă.

4. Cum protejăm noi informaţia colectată de la tine?

Confidenţialitatea şi protecţia informaţiilor colectate de la tine sunt de o importanţă vitală pentru noi. PHOENIX nu oferă informaţia colectată unor terţi.

Din păcate, nicio transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantată a fi 100% sigură. În consecinţă, în ciuda eforturilor noastre de a îţi proteja informaţia personală, PHOENIX nu poate asigura sau garanta securitatea informaţiilor transmise de tine către noi. Te avertizăm aşadar că orice informaţie trimisă către noi se va face pe propriu tău risc.

5. Cine are acces la informaţia colectată de la tine?

Prin excepţie de la cazurile expuse mai sus, PHOENIX nu va dezvălui niciun fel de informaţie identificabilă personal despre clientii săi către terţe părţi.

În acelaşi timp însă, PHOENIX poate dezvălui informaţii identificabile personal atunci când legea prevede expres acest lucru sau când acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor şi intereselor PHOENIX.

6. Partajarea informaţiilor către terţi

Siteul PHOENIX poate folosi serviciile unor companii de advertising pentru stabilirea ţintelor publicitare şi pentru susţinerea de campanii publicitare şi de alte mesaje specifice activităţii de marketing. Pentru aceasta, aceste companii pot colecta date anonime prin intermediul cookieurilor. În măsura în care acest lucru se va întâmpla,PHOENIX  va include în acordul său de confidenţialitate linkuri către acordurile de confidenţialitate ale reţelelor de advertising partenere.

Logo Profile Phoenix
 
Ai nevoie de informaţii?
+40(0)735.08.16.17
office@profilephoenix.ro

Contact

Ai o întrebare, ai nevoie de ajutor în alegerea materialelor tale? Nu ezita să ne contactezi.

Contactează-ne

Recomandă-ne

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn