Ai nevoie de informaţii?
+40(0)735.081.617 | office@profilephoenix.ro

Uși industriale

Ușile industriale trebuie să reziste atât uzurii intense cât și diferențelor mari de temperatură.

Ușile industriale trebuie să reziste atât uzurii intense cât și diferențelor mari de temperatură, de acest motiv cerințele referitoare la materialului și mecanismus acestora sunt considerabile.

Furnizăm uși pentru camere de răcire, refrigerare, congelare, camere de congelare șoc și rezistente la foc atât în dimensiuni standard cât și speciale.

Izolația excelentă PUR (80 mm - 140 mm), cadrul încălzit și etanșarea perfectă a ușilor conferă acestora o eficiență energetică foarte ridicată.

Ușile rezistente la incendiu sunt certificate pentru EI 30 și EI 90.

Sistemele adiționale folosite de noi (automatic, sensor, etc.) sunt menite a asigura o eficiență mai ridicată a procesului de folosire al ușilor industriale.

 

Comanda acum

 

Uși batante

Panouri Inox

Uşile batante sunt manufacturate în Austria și corespund exigențelor înalte impuse nu numai de industria alimentară. Spuma poliuretanică injectata in carcasele ușilor conferă acestora un coeficientul minim de conductivitate termică conform EN 12667.

Uși glisante

Panouri Inox

Uşile glisante sunt prevăzute cu carcase din plăci de oțel plastifiat cu o grosime de cel puțin 0,65 mm și cu strat de protecție din vopsea pe bază de plastisol in culori standard. Pentru a fi mai rezistente la impact stratul de vopsea poate avea până la o grosime de 200 µm.

Uși Flip-Flap

Usi flip flap

Caracterizate prin design deosebit și rezistentă mecanică, usile batante (flip-flap) sunt printre cele mai intens solicitate elemente  în spaţii cu trafic intens, restaurante, unități de procesare a alimentelor, depozite, centre comerciale, etc.

Uși rezistente la foc

Usi rezistente foc

Fiind executate din materiale incombustibile, ușile rezistente la incendiu sunt menite să împiedice extinderii incendiilor dintr-o încăpere în alta, protejând oamenii împotriva răspândirii fumului și gazelor toxice astfel încât aceștia să iasă în condiții de siguranță în exteriorul clădirii.

Strip Curtains

Usi strip curtains

Perdeaua din PVC este perfectă pentru uși de depozite frigorifice, uși frigorifice, porţi de trecere dintre depozite și magazine dar și pentru vitrine frigorificefiind o modalitate perfectă de izolație.

Error: Only up to 6 widgets are supported in this layout. If you need more add your own layout.
Error: Only up to 6 widgets are supported in this layout. If you need more add your own layout.
Logo Profile Phoenix
 
Ai nevoie de informaţii?
+40(0)735.08.16.17
office@profilephoenix.ro

Contact

Ai o întrebare, ai nevoie de ajutor în alegerea materialelor tale? Nu ezita să ne contactezi.

Contactează-ne

Recomandă-ne

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn