Ai nevoie de informaţii?
+40(0)735.081.617 | office@profilephoenix.ro

Panouri Brucha

PHOENIX Profile metalice si panouri srl este unicul distribuitor de produse BRUCHA în România.

BRUCHA GmbH cu sediul in 3452 Michelhausen, Austria este unul dintre cei mai renumiți producători de panouri în Europa. Compania este o întreprindere familiară care îşi  desfăşoară activitatea pe o suprafaţă de mai mult de 80.000 mp, unde aproximativ 600 de salariați își desfășoara activitatea.

Din 1948, Brucha GmbH pune consecvent accentul pe nevoile clienților, producând panouri industriale pentru depozite frigorifice și construcții industriale.

Astăzi Brucha GmbH este un producător recunoscut pentru calitatea produselor sale nu numai în Austria ci și peste hotare.

Printre clienții companiei Brucha  se numără

 • AIRBUS Operations GmbH, Hamburg, Germania,
 • MAX Bögl, Abu Dhabi, VAE,
 • Schirnhofer, Kaindorf, Austria,
 • Spar Depozit Central, Üllo, Ungaria
 • Mercedes, Ungaria
 • Grischuna, Landquart, Elveția,
 • Edeka, Karlsruhe, Germania,
 • Scandia, Sibiu, Romania,
 • Aaylex, Buzău, Romania,
 • Integra, Chitila, Romania,
 • Agrana, Tulln, Austria,
 • Doka, Amstetten, Austria, etc.

Panouri cu poliuretan

Panouri cu poliuretan

Panourile cu poliuretan reprezintă un material de construcții ideal pentru a realiza proiectele arhitecturale modern ce corespund secolului în care ne aflăm.

Panouri cu vata minerala

Panouri cu vata minerala

Create pentru a satisface exigențele crescute privind comportamentul la foc, panourile termoizolante cu vată minerală sunt elemente prefabricate ușoare, caracterizate de miezul de vată minerală ce garantează nu numai incombustibilitatea produsului ci asigurând în același timp o izolație termică ridicată

Panouri acustice

Panouti acustice

Măsurile de combatere a poluării fonice cauzate de principalele surse „ambientale” evidenţiate în urma realizării hărtilor strategice de zgomot pentru traficul rutier, căile ferate, avioanele si activităţile industriale prevăd construirea unor barieri pentru reducerea acesteia.

Panouri din inox

Panouri Inox

Construcțiile de hale industriale se confruntă în mod constant nu numai cu beneficiile dar si cu aspectul estetic al acestora. Panourile din inox confera clădirilor industriale un aspect individual si elegant care stabilește noi standarde în design, aparență si funcționalitate.

Panouri design

Panouri design

Alegerea designului reprezintă o adevărată provocare atunci când se dorește a personaliza sau scoate în evidență o anumită clădire. Panourile design pot fi folosite atat la interior cât și la exterior.

Panouri solidboard

Panouri solidboard

Panourile izolante din plăci de policarbonat cu miez de poliuretan sunt deosebit de rezistente șocurilor termice și mecanice , fiind în alcelași timp elastice șii practic incasabile.

Panouri cu sticlă

Panouri cu sticla

Panourile cu sticlă reprezintă o inovație pentru inchiderile de clădiri comerciale și birouri,  acestea fiind nu numai ein deosebite din punct de vedere al designului dar și eficiente din punct de vedere al costurilor.

Panouri rotunde/de colț prefabricate

Anumite proiecte arhitecturale reprezintă o adevărată provocare atunci când se dorește a personaliza sau scoate în evidență o anumită clădire cu ajutorul elementelor de colt, sau rotunde.

Panouri ondulate

Panouri ondulate

Profilul panourilor asemănător fluxului si refluxului mareelor conferă fațadelor clădirilor industriale și de birouri un dinamism, o luminozitate caracteristică, care rezultă din interacțiunea dintre lumină și umbră .

Panouri tip casetă structurală

Panouri tip caseta

Elemente din doua foi de tablă zincată vopsită cu un miez de poliuretan. Partea exterioara are aspectul casetelor structurale cu 4 elemente de 25 cm.

Panouri Key Lock

Referinte

În portofoliul nostru de clienți se numără sute de clădiri, hale industriale sau comerciale reprezentative atat din țară cât și din străinătate unde au fost utilizate produsele comercializate de noi.

Camere frigorifice modulare

Camere frigorifice modulare

Panourile pentru camere frigorifice sunt realizate pe linia discontinue prin injectarea poliuretanului rigid între doua suprafete de tablă de oțel galvanizat.

Accesorii

Produse Speciale

Lungimea standard a accesoriilor: 3000 mm, Suprafața:  25 µm Poliester vopsit, Tablă de oțel zincată – Grosime material: 0,6 mm

Logo Profile Phoenix
 
Ai nevoie de informaţii?
+40(0)735.08.16.17
office@profilephoenix.ro

Contact

Ai o întrebare, ai nevoie de ajutor în alegerea materialelor tale? Nu ezita să ne contactezi.

Contactează-ne

Recomandă-ne

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn