Ai nevoie de informaţii?
+40(0)735.081.617 | office@profilephoenix.ro

Panouri din Inox

Panourile din inox confera clădirilor industriale un aspect individual si elegant care stabilește noi standarde în design, aparență si funcționalitate.

Construcțiile de hale industriale se confruntă în mod constant nu numai cu beneficiile dar si cu aspectul estetic al acestora. Panourile din inox confera clădirilor industriale un aspect individual si elegant care stabilește noi standarde în design, aparență si funcționalitate.

Suprafața elegant conturată a panourilor din oțel inoxidabil nu vacoroda și conferă clădirilor o optică durabilăși ușor de curățat.

Faptul că materialul din oțel inoxidabil de calitate este stabil și rezistent, chiar și în varianta subțire a acestuia, califică panourile a fi recomandate și din punct de vedere economic.

Panourile din inox sunt utilizate în special în industria alimentară și  farmaceutică, pentru camere sterile, etc.

Suprafața foarte ușor de curățat care nunecesită alte măsuri de întreținere, rezistența ridicată la coroziune, la substanțe chimice precum și rezistența foarte buna la deteriorări mecanice a suprafeței  sunt numai cateva din carecteristicile acestor panouri.

 

Comanda acum

 

Logo Profile Phoenix
 
Ai nevoie de informaţii?
+40(0)735.08.16.17
office@profilephoenix.ro

Contact

Ai o întrebare, ai nevoie de ajutor în alegerea materialelor tale? Nu ezita să ne contactezi.

Contactează-ne

Recomandă-ne

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn