Ai nevoie de informaţii?
+40(0)735.081.617 | office@profilephoenix.ro

Profile Münker

PHOENIX Profile metalice si panouri srl este unicul distribuitor de produse MÜNKER în România.

Münker Metallprofile GmbH cu sediul în 51580 Reichshof–Wehnrat, Germania este unul dintre cei mai mari producători de profile trapezoidale, ondulate și casete din Germania. Compania este o întreprindere familiară care îşi  desfăşoară activitatea pe o suprafaţă de mai mult de 85.000 mp, numai suprafaţa halelor de producţie fiind de peste 24.000 mp. Toate produsele Münker sunt aprobate în conformitate cu EN 1993 iar productia este certificată conform CN1090-1.

De peste 30 de ani, Münker Metallprofile GmbH pune consecvent accentul pe nevoile clienților, dezvoltându-se continuu ajungând un producător recunoscut pentru calitatea produselor sale nu numai în Germania ci și peste hotare.

Din 2001 Münker Metalprofile GmbH este membru permanent al IFBS - Asociația Industriei pentru construire sisteme cu metal ușor.

Printre clienții companiei Münker se numără

  • Aldi – Depozitele centrale din Ebersberg, Murr, Seevetal, Adelsdorfm Langenselbod, Regenstauf, etc., Germania
  • Aeroportul din Köln, Bonn, Germania
  • Aeroportul din Vienna și Linz, Austria
  • REWE – centrul logistic din Köln, Germania
  • RWE – Termocentrala din Maritz, Bulgaria,
  • NGMK din Uzbekistan,
  • Voest Alpine din Linz, Austria, 
  • Von Moos Stahl AG din Emmenbrücke, Elvetia,
  • Dietrich Logistic din Bucuresti, Romania,
  • Protecter & Gamble din Crailsheim, Germania, etc.

Profile Trapez

Profile Trapez Munker

Profile trapezoidale sunt componente mari, caracterizate prin profilarea acestora de o capacitate mare de încărcare. Acestea s-au dezvoltat din profilele ondulate,

Profile Sinus

Profile Sinus

Profilele ondulate din oțel și aluminiu sunt utilizate în principal ca o componentă de design. Acestea pot fi montate atât orizontal cat si vertical sau diagonal asigurând accente arhitecturale în placarea corpurilor de cladiri.

Casete

Casete Munker

Profile de tip casetă structurală confectionate din tablă de oțel structural sunt folosite atât pentru realizarea pereților de fatadă cât și ca suport pentru fațadele exterioare decorative și pentru termoizolația din vată minerală.

Profile Acustice

Profile Acustice Munker

Profilele trapez perforate cât și casetele perforate sunt ideale pentru clădiri industriale, în sectorul agricol și industrial atât pentru izolarea fonică cât și ca element de desig, fiind folosite pentru placari,

Profile Aluminiu

Profile Sinus Aluminiu Munker

Profilele din aluminiu ondulat oferă fațadelor un design deosebit în formă de " valuri " mari sau mici. Forma natural curbată a sinusurilor conferă oricarei fațade un design aparte putând fi utilizate atât în interiorul cât și exteriorul clădirilor.

Profile Viles

Profile Viles Munker

Profilul trapezoidal cu folie anticondens autoadezivă oferă o soluţie pentru rezolvarea problemelor cauzate de condens la sistemele de închideri.

Accesorii

Produse Speciale

Pentru a satisface dorințele clienților noștrii vă oferim o gamă largă de accesorii standard necesare pentru construirea proiectelor în derulare. Comercializăm gama completă de garnituri pentru diferitele tipuri și mărimi de tablă trapez.

Proiecte de referință

Referinte

În portofoliul nostru de clienți se numără sute de clădiri, hale industriale sau comerciale reprezentative atat din țară cât și din străinătate unde au fost utilizate produsele comercializate de noi.

Error: Only up to 6 widgets are supported in this layout. If you need more add your own layout.
Error: Only up to 6 widgets are supported in this layout. If you need more add your own layout.
Logo Profile Phoenix
 
Ai nevoie de informaţii?
+40(0)735.08.16.17
office@profilephoenix.ro

Contact

Ai o întrebare, ai nevoie de ajutor în alegerea materialelor tale? Nu ezita să ne contactezi.

Contactează-ne

Recomandă-ne

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn