Ai nevoie de informaţii?
+40(0)735.081.617 | office@profilephoenix.ro

Camere frigorifice modulare

Panourile pentru camere frigorifice sunt realizate pe linia discontinue prin injectarea poliuretanului rigid între doua suprafete de tablă de oțel galvanizat.

Panourile pentru camere frigorifice sunt realizate pe linia discontinue prin injectarea poliuretanului rigid între doua suprafete de tablă de oțel galvanizat (optional și din inox), vopsite în câmp electrostatic cu vopsea admisa pentru utilizare în domeniul alimentar, ce se prind între ele cu sistemul key-look, ce permit în orice moment reducerea sau adaugarea de panouri la construcția deja existentă. Acestea pot fi folosite atât pentru încăperi mici cât și mari având avantajul de a le minima sau mării în funcție de necesități.  Optional, panourile pot fi realizate cu oțel plastifiat (120 microni) sau inox.

Panourile camerelor frigorifice modulare au grosimea de 100 mm pentru refrigerare respectiv 140 mm pentru congelare.
Camerele frigorifice sunt prevăzute cu pardoseală standard acoperită cu un strat antiderapant. Opțional aceasta poate fi din aluminiu sau inox striat.

Usile frigorifice cu balamale pentru varianta de refrigerare au grosimea blatului de 80 mm, iar cele pentru variant de congelare sunt prevăzute cu grosimea blatului de 100 mm și rezistență de încalzire în garnitură.

 

Comanda acum

 

Logo Profile Phoenix
 
Ai nevoie de informaţii?
+40(0)735.08.16.17
office@profilephoenix.ro

Contact

Ai o întrebare, ai nevoie de ajutor în alegerea materialelor tale? Nu ezita să ne contactezi.

Contactează-ne

Recomandă-ne

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn