Ai nevoie de informaţii?
+40(0)735.081.617 | office@profilephoenix.ro

Bandă de etanșare pentru profile

Vă oferim o gama completă de garnituri pentru diferitele tipuri și mărimi de tablă trapez pe care o comercializăm.

Bandă de etanșare pentru profile trapez

Vă oferim o gama completă de garnituri pentru diferitele tipuri și mărimi de tablă trapez pe care o comercializăm. (Profile trapez)

Acestea sunt  utilizate pentru umplerea și etanșarea tablei cutate, evitând astfel pentrarea apei sau a zăpezii în coama acestora.

Folosind benzi de etansare evitați ca păsări mici sau alte animale să folosească spațiul dintre profile pentru a iși creea cuiburi sau locuri de acces.

Banda de etanșare se aplică între profilul trapezoidal și flashinguri, acestea fiind fixată o dată cu înșurubarea flashingurilor.

Bandă de etansare profile ondulate

Banda de etanșare se foloseste pentru completarea onduleurile diferitelor tipuri si mărimi de profile ondulate pe care le comercializăm, evitând astfel pentrarea apei sau a zăpezii. (Profile sinus)

Banda de etanșare se aplică între profilul ondulat și flashinguri, aceasta fiind prinsă fix o dată cu înșurubarea flashingurilor.

Deasemenea comercializăm și benzi de etansare autoadezive pentru toate profilele noastre. Aceastea sunt folosite de obicei pentru acoperișuri abrupte.

Benzile de etanșare sunt disponibile în diferite dimensiuni,  în functie de profilul folosit de dvs. Acestea sunt prevăzute în combinația de culori alb și negru.

În cazul profilelor de culoare deschise se montează cu partea albă spre exterior, în timp ce la profilele de culoare închisa se folosește partea neagră la exterior.

Alte versiuni la cerere.

 

Comanda acum

 

Logo Profile Phoenix
 
Ai nevoie de informaţii?
+40(0)735.08.16.17
office@profilephoenix.ro

Contact

Ai o întrebare, ai nevoie de ajutor în alegerea materialelor tale? Nu ezita să ne contactezi.

Contactează-ne

Recomandă-ne

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn